Back To Top
Image Alt

Despre Noi

Bucuria de a trai, prin sport si natura!

Nan Ski Academy

Echipa Nan Ski Academy s-a infiintat dintr-o familie de schiori unde campionul Romaniei impreuna cu sora sa si-au implinit visul de a pune la dispozitia iubitorilor de schi experienta si cunostintele lor .Visul lor este acela de a le oferi si celorlalti sansa de a trai experienta pe care ei au avut norocul sa o traiasca.

pentru cei mici

Oferim bucuria zapezii, multe zambete si tainele schiatului de la cei mai buni instructori

pentru cei mari

experiente deosebite alaturi de instructorii si profesorii nostri indiferent de nivel sau obiective

Pentru incepatori

care doresc sa invete, sa se perfectioneze sau sa se distreze intr-o companie placuta

Sau Profesionisti

care simt nevoia de adrenalina, antrenamente si tehnici specifice schiului aplin de performanta

30

Peste 30 de ani de schi

De-a lungul anilor in care a practicat sport de performata la un Club de schi, Nan Ioan Gabriel a acumulat experienta si o multime de titluri si realizari. Printre acestea, cele mai importante sunt: 10 ani in lotul Olimpic si Lotul National de schi, titlul de Campion National 10 ani la rand, peste 100 de participari in concursuri fis, cupa Europei, 3 participari in Cupa Mondiala, 4 Campionate Mondiale si participarea la Olimpiada de la Vancouver.
Yeeey

Bucurie prin miscare!

La cursurile organizate de echipa Nan Ski Academy pot participa atat copii, cat si adulti, care doresc sa invete, sa se perfectioneze sau sa faca performanta in acest sport. Astfel, participantii au sansa sa traiasca experiente deosebite alaturi de instructorii si profesorii nostri, cu pregatirea specifica, si sa se distreze intr-o companie placuta. Puteti incerca experiente noi legate de zapada si mediul montan, cum ar fi Freeride schi si alpinism. De asemenea, puteti participa la concursuri de schi, indiferent de varsta, insotiti intotdeauna de personal calificat si specializat. In acest cadru, copiii au, totodata, sansa de a socializa cu ceilalti si de a petrece momente frumoase in compania echipei noastre.

Testimonials

Am făcut 4 ore de ski cu Calina și pot spune ca am învățat foarte multe pentru mine fiind prima oară când pun skiuri in picioare. Recomand!

Multumim Stefan pentru ceea ce faci cu baiatul nostru! Si in casa vrea cu casca de ski si abia asteapta sa vina la curs❤️ Cel mai bland si empatic antrenor❤️ Recomand cu toata increderea!!

Astazi am avut prima experienta pe schiuri si am decis sa luam un monitor. Anita a fost cea care s'a incumetat cu noi si a reusit sa ne faca sa ne simtim extraordinar! Multumim frumos pentru rabdare si pentru implicare!

awesome team!

Echipa noastra din Poiana Brasov cuprinde peste 20 de instructori de schi si snowboard acreditati de Scoala Romana de Schi.
Clubul Sportiv Nan este persoana juridica de drept privat, fara scop patrimonial, apolitica si non-guvernamentala, infiintata in Brasov. Membri fondatori sunt Nan Gabriela si Nan Ioan Gabriel, component al Lotului Olimpic de Schi Alpin, care indeplineste si rolul de antrenor principal in cadrul clubului. Nan Schi Club isi are “cartierul general” de iarna in Poiana Brasov, in apropierea partiilor de schi, langa Club Rossignol. Aici este punctul de intalnire si echipare, de unde porneste aventura de iarna. In acelasi loc se afla si centrul de inchiriere pentru echipamente sportive, Nan Schi Club. Clubul nostru are in dotare 2 microbuze, cu care ne deplasam, la cerere, de la scoala sau de la gradinita, pana la partie, la bazin sau in tabara, la Bran sau in Austria. De asemenea, dispunem si de o locatie proprie, pensiunea Florentina din Predelut-Bran, unde ne desfasuram tabara de iarna si taberele tematice de vara: “Tabara medievala”, “Viata la tara”, ” Viata la munte”… Clubul nostru dispune de toate materialele auxiliare necesare desfasurarii in bune conditii a activitatilor sportive si recreative, in deplina siguranta si sub atenta supraveghere a instructorilor nostri.

Ski champion has a 5 star Tripadvisor traveller rating for ski lessons in Poiana Brasov, Romania.

SKI WITH US!

Vino sa inveti cu noi! Pentru toti cei pasionati de zapada 😊

+4 0727 919 808
nanschiclub@yahoo.com
Str. Drumul Sulinar, Poiana Brasov, RO
Follow Us: